DDR Productions vergroot financieel inzicht met behulp van WEA

  • Sector: Het MKB

🤝 8 jaar klant
💼 MKB
🎥 Specialisme: Creatieve videoproductie
📍 WEA-kantoor: Brielle

De samenwerking tussen DDR Productions en WEA Deltaland begon acht jaar geleden, in een tijd waarin DDR nog in de kinderschoenen stond als een kleine videoproductie-onderneming. DDR Productions, opgericht door vrienden Jeroen, Loek en Ira, begon als een passieproject. In hun vrije tijd legden zij festivals vast op video, wat uiteindelijk leidde tot de oprichting van hun bedrijf. De verbinding met WEA kwam tot stand via de vader van Loek, die al klant van WEA was.

 

“Door de samenwerking met WEA hebben we meer financieel inzicht gekregen, wat ons helpt om ons bedrijf beter te runnen.”

 

In de beginjaren waarin zij zich voornamelijk richten op het vastleggen van festivals en evenementen, brachten hun creativiteit en gevoel voor beeld hen tot samenwerkingen met grote artiesten en evenementenorganisaties. De coronapandemie bracht echter grote onzekerheid met zich mee. Festivals werden afgelast en opdrachten vielen stil, maar dit betekende geen stilstand voor DDR. Integendeel, het bedrijf paste zich op de veranderende marktvraag aan. Ze begonnen met het produceren van livestreams en bedrijfsfilms, waarmee ze bedrijven hielpen om online zichtbaar te blijven, een cruciale behoefte in die tijd.

Dankzij deze wendbaarheid breidde DDR zijn dienstenportfolio uit en kreeg de toegang tot een bredere klantenkring. Wat begon met festivalvideo’s, groeide uit tot een videoproductiebedrijf dat op maat gemaakte producties creëert voor een breed scala aan klanten. Creativiteit, persoonlijkheid en flexibiliteit zijn sindsdien hun handelsmerk geworden.

WEA Deltaland als vertrouwde partner

WEA Deltaland heeft DDR Productions gedurende hun groei ondersteund met financieel en fiscaal advies. Jeroen en Loek maken gebruik van het boekhoudprogramma AFAS SB, waarin zij hun administratie zelf bijhouden. Wanneer er vragen zijn rondom aangiftes of openstaande posten, staan onze collega’s Marvin, Léon en André klaar om deze te beantwoorden.

DDR waardeert vooral de snelle bereikbaarheid en de deskundigheid die wij bieden. Of het nu gaat om advies over investeringen of fiscale vraagstukken, de lijntjes tussen DDR en WEA zijn kort en de samenwerking verloopt soepel.

Daarnaast maken wij als WEA regelmatig gebruik van deze talenten. De prachtige klantenvideo’s op onze website zijn hier een goed voorbeeld van.

Een balans tussen zelfstandigheid en ondersteuning

Wat de samenwerking tussen DDR Productions en WEA Deltaland zo bijzonder maakt, is de balans tussen zelfstandigheid en ondersteuning. Zij houden zelf de controle over de administratie, maar weten dat zij altijd kunnen rekenen op het advies en de expertise van WEA. Dit geeft hun de ruimte om zich te concentreren op hun core business.

Bekijk hier de website van DDR Productions

 


Wil je weten hoe WEA Deltaland jouw bedrijf verder kan helpen? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op en ontdek de voordelen van onze persoonlijke en proactieve dienstverlening!

Meer klantverhalen

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij staan voor je klaar

Elke langdurige relatie begint met een eerste contact

André Oostveen Vennoot

Laat een bericht achter of een terugbelverzoek.

Naam*
Terugbelverzoek
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.