Tekton en WEA een duurzame samenwerking

  • Sector: Het MKB

🤝 Klant sinds 2004
👥 Ongeveer 15 medewerkers
🛠️ Specialisme: Allround interieurbouwers
📍 WEA-kantoor: Groot-Ammers

Tekton, gevestigd in Groot-Ammers, is een interieurbouwer geleid door de eigenaren Chris Murk, Krijn van Zee en Jaco van Hattem. Chris werkt nauw samen met Alfred Molenaar, assistent accountant bij WEA Deltaland. Samen delen zij hun ervaringen en inzichten over deze samenwerking.

 

Ambachtelijke interieurbouwer

Tekton is een gewaardeerde interieurbouwer, opgericht in 1977, die zijn oorsprong vond in de restauratie van antiek kerkmeubilair. Gaandeweg breidde Tekton zich uit naar het maken van meubels voor particulieren, kantoren, ziekenhuizen en andere instellingen. Aan het eind van de jaren ’90 besloot Tekton zich volledig te richten op moderne interieurprojecten.

Tekton hecht veel waarde aan unieke en ambachtelijke projecten. Massaproductie wordt vermeden; elk product is uniek. Medewerkers krijgen hun eigen projecten toegewezen, waardoor niemand de hele dag hetzelfde werk doet. Dit maakt het werk zowel leuker als leerzamer en draagt bij aan de goede werkomgeving die Tekton heeft gecreëerd, resulterend in een trouw personeelsbestand van inmiddels 15 medewerkers.

Samenwerking met WEA Deltaland

De samenwerking tussen Tekton en WEA is voor een groot deel gebaseerd op de goede relatie tussen Alfred en Chris. Deze samenwerking verloopt soepel en vanuit beide kanten goed. WEA heeft Tekton niet alleen geholpen met dagelijkse administratieve taken, maar ook met het herstructureren van de organisatie. Deze nieuwe organisatiestructuur is meer gericht op de toekomst. Chris ziet overeenkomsten tussen Tekton en WEA, met name in de nuchtere en no-nonsense aanpak. Beide bedrijven hoeven niet op de voorgrond te staan en hechten waarde aan eerlijkheid en directheid in hun werk.

Een samenwerking die twee kanten op werkt

Een leuk voorbeeld van deze samenwerking is te zien in het nieuwe kantoor van WEA in Groot-Ammers. Tekton heeft een groot gedeelte van de inrichting verzorgd bij dit kantoor, waardoor het een moderne en inspirerende werkplek is geworden. Ook heeft Tekton verschillende projecten bij collega’s van WEA Deltaland thuis mogen uitvoeren.

 

Bekijk hier de website van Tekton

 


Wil je weten hoe WEA Deltaland jouw bedrijf verder kan helpen? Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van onze persoonlijke en proactieve dienstverlening!

 

 

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Meer succesverhalen

Elke langdurige relatie begint met een eerste contact

Alfred Molenaar Assistent accountant

Laat een bericht achter of een terugbelverzoek.

Naam*
Terugbelverzoek
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.